Hovenier Patrick Arendts

Bestrating

Altijd eerst een vrijblijvend gesprek

Tuin frezen of omspitten
U bevindt zich hier:
Bestrating

Bestrating

Tuinbestrating vormt een belangrijk onderdeel in uw tuin. De materiaalkeuze van bestrating is erg afhankelijk van het ontwerp, de stijl van de tuin en uw persoonlijke smaak. Om voorbeelden te zien kunt u bij mijn leveranciers terecht bij u in de buurt. De keuze is reuze ! De eventuele uitgezochte materialen kunt u meenemen naar huis zodat u goed kunt zien hoe het bij u huis en tuin staat. Mooie tuinbestrating geeft een tuin nèt dat beetje extra charme en sfeer dat u zoekt.

Wij werken met een ruime keus aan materialen en kleuren zoals:

  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Sierklinkers
  • Grindtegels
  • Tegels
  • Zachtere verhardingen als boomschors en split/grind

Wij kunnen alle soorten bestratingen voor u verzorgen, of het nu gaat om de aanleg van een tuinpad voor particulier gebruik of de aanleg van een complete parkeerplaats voor uw bedrijfspand.
Met bestrating kunnen allerlei variaties worden gemaakt. Maar, een oprit heeft veel meer te verduren, dan het pad naar bijvoorbeeld uw voordeur. Hiervoor kunnen verschillende methoden bij het leggen gebruikt worden, die de levensduur van uw bestrating aanzienlijk verlengt.

Het verwerken van straatverlichting geeft ook een bijzondere ambiance. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Hovenier Patrick Arendts heeft ook stratenmakers in dienst die echt liefde voor hun vak hebben. Het zijn echte specialisten die jarenlang ervaring hebben en de juiste materiaal hebben. Zei voeren hun vak met passie uit ! Het aanleggen van bestrating in een tuin is een vak apart en daarom is het erg belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt en niet verzakt Door onze ervaren stratenmakers een schitterende sierbestrating aanleggen, die helemaal in úw straatje past! Van hun jarenlange ervaring profiteert ook u.

Uiteraard is er één aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloopt.

Misschien is uw bestrating verzakt of bent u qua stijl toe aan andere tuinbestrating. Het bestraten, herstraten of ophogen van uw tuin doen we graag voor u, wij hebben dé specialisten aan stratenmakers en de juiste machines ervoor. Wij doen heel veel garageopritten herstraten en kunnen dat voor een goede prijs aanbieden. Wij hebben al een domeinnaam die heet www.opnieuwbestraten.nl

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.