Hovenier Patrick Arendts

Onderhoudscontract terreinonderhoud bedrijven, instellingen en overheid

Onderhoudscontract terreinonderhoud bedrijven, instellingen en overheid

Wanneer u het onderhoud aan uw bedrijfsterrein, bedrijfstuin wilt uitbesteden kan hoveniersbedrijf Patrick Arendts u uitstekend van dienst zijn. Een contract voor het onderhoud van uw bedrijfstuin, bedrijventerrein maken wij voor u op basis van het samengestelde onderhoudsplan. Precies op maat en pas gesneden, zoals u het wenst.

Een verzorgd bedrijfsterrein is een visitekaartje voor een onderneming. Nette parkeerplaatsen, onderhouden tuinperken en onkruidvrije bestrating dragen hier aan bij. Het ontvangen van de klant begint op de parkeerplaats. Hovenier Patrick Arendts voorziet in het onderhoud van uw bedrijfsterrein.

Beeld van de onderneming

Het onderhoud van een bedrijfsterrein bepaalt de eerste indruk van een onderneming. Een verzorgd, representatief bedrijfsterrein maakt een goede eerste indruk op bezoekers. Andersom geldt dit echter ook: stelt u zich een kinderdagverblijf voor met een speelplein vol onkruid, doornenstruiken of uitstekende stoeptegels. Ouders zullen met het oog op de veiligheid niet vlot voor dit kinderdagverblijf kiezen.

Onderhoud bedrijfsterrein

Bij de onderhoud van een bedrijfsterrein kunt u het volgende onderzoeken:


Achterstallig onderhoud voorkomen

  • Is de parkeerplaats schoon? Onkruid vrij? Vrij van algen?
  • Is er sprake van gaten of kuilen op de parkeerplaats?
  • Hoe ligt uw bestrating erbij? Is er sprake van overmatig onkruid? Of uitstekende stoetegels?
  • Hoe liggen hagen erbij? Zijn de hagen gesnoeid?
  • Het onderhoud van schoolpleinen


Overbodige kosten besparen

Het kost extra tijd en moeite om een bedrijventerrein wat te maken heeft met ‘ernstig’ achterstallig onderhoud weer in goede staat te brengen. ‘Voorkomen is beter dan genezen.’ Dit spreekwoord geldt ook voor het onderhoud van uw zakelijke terrein. Hovenier Patrick Arendts biedt onderhoudsabonnementen waarbij het bedrijfsterrein periodiek wordt onderhouden. Door periodiek onderhoud voorkomt u een slordig bedrijventerrein. Daar komt bij dat er overbodige kosten bespaard worden.


Onderhoudsplan zakelijk terrein

Hovenier Patrick Arendts stelt in samenspraak met de onderneming een onderhoudsplan op.

Hoe gaat het in zijn werk bij zakelijke aanbestedingen?

Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij een onderhoudsplan voor uw tuin op waarin beschreven staat de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zoals:

  • wilt u gebruiken maken van onze maaiservice?
  • mag er gladheidsbestrijding plaatsvinden in de winter?
  • mag uw terrein geveegd/ geblaasd worden en met welke frequentie moet dat gebeuren?
  • alle werkzaamheden betreffende de tuin zoals gazononderhoud, onderhoud borders etc.
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.