Hovenier Patrick Arendts

Onderhoudscontract tuinverzorging particuliere tuin

Onderhoudscontract tuinverzorging particuliere tuin

Wanneer u het tuinonderhoud en de tuinverzorging wilt uitbesteden dan kunnen wij u een onderhoudsplan aanbieden in vele vormen maar afhankelijk van uw wensen.

Waarom een onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract biedt een solide basis om zakelijk de afspraken goed vast te leggen. Wij weten precies wat we voor werkzaamheden moeten uitvoeren en u weet precies wat u van ons kunt verwachten. U weet exact hoe het financiële plaatje eruit ziet, conform uw budget en u komt niet voor verrassingen te staan.

De mogelijkheden

Er zijn afhankelijk van uw wensen diverse mogelijkheden voor een onderhoudscontract. Eerst maken wij een onderhoudsplan. Daarna gaan we met u in gesprek over het contract. Hoveniersbedrijf Patrick Arendts denkt graag met uw mee. Zo bieden wij de volgende mogelijkheden aan de hand van de volgende vragen:

Uitgebreid contract

Wilt u het volledige tuinonderhoud uitbesteden? In dat geval doen wij alle werkzaamheden voor u het gehele jaar door.

Beperkt contract

Misschien wilt u zelf gedeeltelijk een aantal werkzaamheden uitvoeren maar besteedt u het tuinonderhoud gedeeltelijk aan ons uit. Dat kan het knippen van de haag zijn of het snoeien van de bomen.

Maar ook: het winterklaar maken van uw tuin of het voorjaarklaar maken van de tuin. In dat geval zijn er tal van afspraken vast te leggen zoals:

  • Wij komen met vaste regelmaat, bijvoorbeeld één keer per maand, bij u langs om uw tuin in topconditie te houden. Tussentijds klein onderhoud verzorgt u zelf.
  • We geven uw tuin een voorjaarsbeurt een zomerbeurt of een najaarsbeurt (en de werkzaamheden die het betreft omschrijven wij nader).

Wilt u een abonnement met een vast bedrag per maand?

Wanneer duidelijk is hoe groot de omvang van het tuinonderhoud is en wat de uren zijn die hieraan besteed moeten worden op jaarbasis, weet u precies wat u per jaar kwijt bent aan tuinonderhoud en tuinverzorging. Sommige van onze klanten delen dit bedrag door twaalf, zodat zij een vast bedrag per maand betalen terwijl de werkzaamheden in januari minder frequent zijn dan in de zomer.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.