Hovenier Patrick Arendts

Erfafscheiding en tuinhout

Altijd eerst een vrijblijvend gesprek

Lekker in de tuin zitten?
Dan is een beetje privacy in de tuin wel erg fijn.

U bevindt zich hier:
Erfafscheiding en tuinhout

Erfafscheiding en tuinhout

Schuttingen zetten en tuinhuizen werk ik samen met een specialist. Zei zijn specialisten in hun vak. Met hun ervaring en juist gereedschappen kunnen ze een hele scherpe prijs neer zetten. Het plaatsen van schermen, hout-beton schutting schermen, of gaaspanelen Wij verzorgen uw erfafscheiding van A tot Z. Of u nu kiest voor een schutting, een houten scherm, een sierhekwerk, een pergola. De keuze is reuze ! Een keuze die je als tuineigenaar vaak niet alleen kan maken, omdat ook de buren hierin hun aandeel hebben. Hoveniersbedrijf Patrick Arendts kan u precies voorzien van het juiste advies in combinatie met een pergola wordt dit een zeer speels geheel.

Bouw uw eigen schutting

De houtsoorten die te verkrijgen zijn: grenen, vuren, douglas en hardhout. Omdat mijn schuttingspecialist de schuttingen in eigen werkplaats vervaardigen, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Onze tuinschermen worden vervaardigd van door en door geimpregneerd hoog kwaliteit grenen 21 planks, zijn RVS geschroefd en standaard voorzien van afdekkappen.

Omdat wij volledig achter onze producten staan, geven wij 3 jaar garantie op onze tuinschermen en maar liefst 30 jaar op het beton.

Uw mogelijkheden:

Kies beton: zwart gecoat of antraciet grijs of wit betonnen palen en onderplaten die u wilt toevoegen aan uw samenstelling.

Uw samenstelling:

Breedte van de paal is 10cm. De standaard hoogte is met beton-onderplaat 2.00 meter. Van uw samenstelling wordt een vrijblijvende offerte gemaakt, die wij u per email zullen toesturen.

Groene erfscheiding laten plaatsen

Het realiseren en aanleggen van een groene haag als erfafscheiding:

  • coniferen
  • de laurierhaag
  • de beukenhaag of haagbeuk
  • de taxushaag
  • de ligusterhaag
  • buxus
  • Een kant-en-klaar haag

Pergola in de tuin laten plaatsen

Ook de pergola is uitermate geschikt als erfafscheiding. Hovenier Patrick arendts kan die pergola plaatsen die u maar wenst.

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.