Hovenier Patrick Arendts

Onderhoudsplan voor uw tuin of bedrijventerrein

Onderhoudsplan voor uw tuin of bedrijventerrein

De tuinservice van Hovenier Patrick Arendts is gebaseerd op het onderhoudsplan voor uw tuin dat wij tijdens de inventarisatie met u maken. We komen bij u langs en samen met u bekijken we uw tuinwensen en wat uw tuin aan onderhoud nodig heeft.

Inventarisatie onderhoudscontract groenvoorzieningsbedrijf

In het onderhoudsplan nemen wij afhankelijk van de situatie precies op welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Uiteraard verschilt dit per periode en alle tuinarbeid is seizoensgebonden. Een onderhoudsplan ziet er dus bij iedere tuin weer anders uit. Het is als het ware een omschrijving van het tuinbestek in uw situatie.

Groenverzorgen en aandachtspunten per seizoen

Hoe gedetailleerd we het ook omschrijven in een onderhoudsplan voor uw tuin: u zult zien dat het vaak anders uitpakt. De ene keer is er een droge zomer, de andere keer een natte zomer. Soms duurt de winter tot april terwijl u in oktober nog in de tuin kunt zitten. Hoveniersbedrijf Patrick Arendts weet daar flexibel mee om te gaan. Door die tuinservice te leveren die u verwacht.

Wat staat er in een onderhoudsplan?

Een onderhoudsplan is een gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Om een paar zaken te noemen:

  • Voorjaar: verticuteren en bemesting gazon
  • Periode mei – september: wekelijks maaien van het gazon, driewekelijks graskant snijden, om de zesweken berm maaien
  • Periode maart – augustus: vegen van de tuinpaden en het tuinterras, in voor- en najaar schoonspuiten terras. Op deze wijze kunnen we uw onderhoudsplan vaststellen. Wat wilt u dat er gaat gebeuren?
  • Hoe vaak wilt u dat wij de haag knippen?
  • Hoe vaak wilt u uw gazon gemaaid hebben?
  • Wanneer en hoe vaak moet er gesnoeid worden in uw tuin?
  • Vind u het belangrijk dat wij de tuinafval voor u meenemen?
  • Wilt u snoeiresten recyclen in uw tuin?
  • Moeten we in de winter ook de gladheidsbestrijding voor u verzorgen?

Een onderhoudsplan is communicatie

Een onderhoudsplan maken doen wij samen. Hovenier Patrick Arendts weet vaktechnisch precies wat er gebeuren moet met uw planten, bomen en gazon. Maar u weet precies hoe u het graag zou willen hebben. Samen komen wij tot een plan dat afgestemd is op uw wensen maar ook op uw budget. Daarna gaan we met u in gesprek over het contract. Hoveniersbedrijf Patrick Arendts denkt graag met uw mee.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.