Hovenier Patrick Arendts

Renovatie

Altijd eerst een vrijblijvend gesprek

Gespecialiseerd in tuinrenovatie

U bevindt zich hier:
Renovatie

Renovatie

Uw tuin laten renoveren kan het woongeluk en het comfort dat uw tuin biedt bevorderen.

Heeft u nog een tuin van de vorige bewoner? Heeft u een verwaarloosde tuin waar de fut uit is, waar de bloemen steeds minder en de onkruidgroei steeds meer groeit. Uw motivatie om nog tijd en energie in uw tuin te steken is gedaald tot nul of -10.

Of een tuin eens door u is gemaakt en die niet meer voldoet aan uw huidige eisen en wensen, kortom een bestaande tuin die veranderd dient te worden. Het mooie bij tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen.
Wellicht is niet alles verkeerd aan uw tuin en dienen er waardevolle elementen te worden behouden. Dit behoudt kan zijn om iets te laten staan of juist verplaatsen of hergebruik. Of het geheel laten zoals het is maar ervoor zorgen dat het tuinonderhoud minder kan worden of alleen een andere sierbestrating. Wij hebben specialiten die veel garageopritten herstraten en terassen herstraten. We hebben ook een domeinnaam die www.opnieuwbestraten.nl heet. Omdat we de juiste machines en goede stratenmakers hebben kunnen we een scherpe prijs aanbieden !

Gespecialiseerd in tuinrenovatie

Want uw tuin kan met een kleine ingreep al een hele metamorfose ondergaan. Of een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en het vervangen of aanvullen van beplanting kan net het verschil betekenen tussen genieten en irriteren. Beplantingsmateriaal heeft niet het eeuwige leven. Nieuw beplantingsmateriaal werkt zodoende verfrissend. Het verzakken van de tuin of achterstallig onderhoud kan na verloop van tijd voor problemen zorgen en een reden zijn om de tuin te renoveren.We hebben zo’n mooi vak en willen onze passie graag met u delen.

Wilt u een tuin met meer bloemen en minder onderhoud dan is een prairietuin echt iets voor u. Meer leven in uw tuin, dan kan een natuurlijke vijver een oplossing zijn. Meer speelruimte voor de (klein)kinderen, of een onderhoudsarme tuin? Afhankelijk van de grote van de ingreep wordt een tuinschets of een tuinontwerp gemaakt.

Op deze wijze krijgt u vooraf duidelijk inzage hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Ook kunnen we dan het benodigde budget voor u uitrekenen om uw droomtuin te realiseren. Hierbij wordt ook het opvolgend tuinonderhoud met u besproken om de gedane investering in stand te houden en tot zijn recht te laten komen.

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.