Hovenier Patrick Arendts

Tuinaanleg

Altijd eerst een vrijblijvend gesprek

Tuin frezen of omspitten
U bevindt zich hier:
Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is iets wat je niet iedere dag laat doen. Dat is een belevenis op zich. Waar begin je en hoe? Dat zijn voor veel mensen toch de eerste vragen. Als eerste wil je natuurlijk weten hoe de tuin er uit moet komen te zien. Wij kunnen u daar mee helpen door uw wensen te inventariseren en aan de hand hier van een tuinontwerp te maken. Het kan ook zijn dat u een bestaande tuin heeft die gerenoveerd moet worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Kijk voor meer informatie hierover op tuinrenovatie.

Als het eenmaal duidelijk is hoe de tuin er uit komt te zien dan maken wij voor u een duidelijke gespecificeerde offerte en na het verlenen van de opdracht is het tijd om over te gaan naar de daadwerkelijke uitvoering.

Uiteraard kunt u ook zelf werkzaamheden verrichten, of uw tuin in fases laten doen met de mogelijkheid om gespreid te betalen. Na het aanleg van de tuin krijgt u voldoende informatie en tips om de tuin in orde te houden.

Bij het aanleggen van een tuin komt nog meer technische expertise kijken. Bestrating, verlichting, metselwerk, timmerwerk en ander vakwerk. Schoenmaker, blijf bij de leest, vinden wij. Daarom besteden we sommige werkzaamheden liever uit. Wij werken daarvoor met de beste vakmensen die hun vak met passie uitvoeren. En altijd blijft dezelfde persoon uw aanspreekpunt. Dat werkt voor iedereen wel zo helder.

Met de jarenlange ervaring van onze vakmensen maken we van ieder project een succes. Wij werken alleen met de beste materialen en leveren een tuin af waar u lange tijd plezier aan gaat beleven. Uw tuin moet natuurlijk weer jaren mee.

Hovenier Patrick Arendts verzorgt de aanleg van het eerste grondwerk tot het aansluiten van de tuinverlichting.Wij verzorgen onder meer de aanleg van uw:

  • Bestratingen
  • Vijvers
  • Houten vlonders
  • Beschoeiing
  • Beregening
  • Erfafscheiding
  • Tuinhuizen plaatsen
  • Tuinverlichting

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.