Hovenier Patrick Arendts

Wensenlijst

U bevindt zich hier:
Wensenlijst

Wensenlijst

Met deze wensenlijst kunt u uw wensen en ideeën op papier zetten. Handig om te gebruiken tijdens het kennismakingsgesprek.

Een eerste belangrijke stap naar een nieuwe tuin is erover nadenken en op te schrijven wat u wilt. U legt hierin voor uzelf vast wat de ideeën en wensen zijn. Sluit hierin niet direct ideeën uit, schrijf ook dingen op die u wilt, maar waarvan u denkt dat het niet kan. Eventueel kunnen uw gezinsleden en mogelijk ook andere gebruikers van de tuin hetzelfde doen. Zoek, knip en scheur of print afbeeldingen uit en maak hiervan een eenvoudige collage met enkele aantekeningen. Indien er meerdere wensenlijstjes zijn, kunt u deze naast elkaar houden. Dit kan leuke ideeën brengen. Door hierover te praten en naar te kijken ontstaat een duidelijker beeld. Deze eerste stap is belangrijk voordat u met ons aan tafel gaat. U maakt voor ons en uzelf duidelijk wat u wilt en niet wilt. Met dit zogenaamde voorwerk voorkomt u in het hele traject, van ontwerp tot uitvoering en ook het onderhoud, problemen en misverstanden. Een goede start is het halve werk! Om de gedachten over uw tuin te ordenen kunt u de wensenlijst doorlopen. Wanneer u het lastig vindt om de lijst in te vullen, lees deze dan alleen door en zoek enkele afbeeldingen die u erg aanspreken.

Wat ligt vast. De feiten, het vaste kader, inventariseren wij voor u in detail. Het gaat hierom de ligging, zon/schaduw (aantal uur/maanden), grondsoort, maatvoering, directe omgeving, privacy, toegankelijkheid, hoogteverschillen, begrenzing, et cetera. U kunt voor uzelf wel enkele vaste kenmerken omschrijven waarvan u vindt dat ze belangrijk zijn om mee te nemen in idee-vorming.

Uw wensen
Datum
Uw gegevens
1000 characters left

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.