Hovenier Patrick Arendts

Over Patrick Arendts

U bevindt zich hier:
Bedrijfsprofiel

Over Patrick Arendts

Ik ben Patrick Arendts, geboren en getogen in Emmeloord. Ben getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. Ik wist toen ik nog heel jong was meteen dat ik iets in het ‘groen’ wou doen. Mijn passie voor de natuur en de tuinen werd steeds groter. Na de lagere school ben ik naar de lagere land en tuinbouw school gegaan in Emmeloord, daarna de middelbare tuinbouwschool en tot slot heb ik in Velp milieukunde en cultuur techniek gestudeerd.

Al mijn banen die ik gehad heb waren ook in het groen. Na mijn schooltijd heb ik bij verschillende bedrijven gehovenierd….Prachtig! In de winter verre reizen gemaakt en van de natuur genoten. Heb al aardig wat van de wereld gezien en daardoor veel levens ervaring opgedaan. 10 Jaar lang afdelingshoofd geweest van de Boeg in dronten en Intratuin te Emmeloord, daar heb ik heel veel plantenkennis opgedaan en gestudeerd.

Na de Intratuin heb ik in de orchideeën hoeve te Luttelgeest een tuincentrum in de winkel gemaakt. Toen dat af was wou ik toch mijn passie volgen en dat is toch heerlijk in de buitenlucht tuinen maken, onderhouden en advies geven. In 2013 ben ik gestart en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Wat een prachtig beroep heb ik ! Ik vind eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit leveren voor een goede prijs belangrijk. Dat als een klus klaar is de klant tevreden is. Uw tuin is mijn visitekaartje !

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.