Hovenier Patrick Arendts

Bedrijfstuinen

Altijd eerst een vrijblijvend gesprek

Gespecialiseerd in tuinrenovatie

U bevindt zich hier:
Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen zijn van groot belang voor de uitstraling van een bedrijf. Een goed onderhouden bedrijfstuin laat een positieve indruk achter bij klanten en relaties. Het beschrijft dat het eerste wat bezoekers, inclusief potentiële klanten en partners, zien bij aankomst de aanblik is van zowel het bedrijfspand als het omliggende groen.
Een goed onderhouden bedrijfstuin maakt meteen een positieve indruk en draagt bij aan het welzijn van zowel medewerkers als bezoekers.

Bij ons kunt u vertrouwen op professioneel tuinonderhoud dat niet alleen zorgt voor een fraaie buitenruimte, maar ook bijdraagt aan de functionaliteit van uw bedrijfsterrein. We begrijpen dat een verzorgde buitenomgeving niet alleen esthetisch belangrijk is, maar ook een positieve invloed heeft op het verminderen van stress en het verlagen van ziekteverzuim onder uw personeel.

Laat het onderhoud van uw bedrijfstuin aan ons over en geniet van een zorgeloze buitenomgeving die voldoet aan al uw verwachtingen en gemaakte afspraken. U hoeft zich geen zorgen te maken wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

 

Welke diensten voor tuinonderhoud bieden wij aan?

Dankzij onze geavanceerde machines, uitgebreide ervaring en toegewijde vakmensen kunnen wij een breed scala aan tuinonderhoudsdiensten voor bedrijven leveren.
Hierbij kunt u denken aan:

  • Verwijdering van onkruid, mos en algen
  • Knippen van hagen
  • Snoeien van bomen en struiken
  • Grasmaaien
  • Reinigen van groen geworden terrassen en paden
  • Aanplanten van nieuwe beplanting en bollen
  • Opruimen van bladeren en ander afval
  • Tuinbesmeting
  • En alle andere vormen van tuinonderhoud
  • Installatie van automatische regenwatersystemen

Met deze uitgebreide dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin er altijd op zijn best uitziet

 

Hoe gaat onderhoudsbedrijfstuinen te werk?

We plannen graag een kennismakingsgesprek met u in om uw wensen voor het tuinonderhoud te bespreken.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek bekijken we of er behoefte is aan periodiek onderhoud of dat het om een eenmalige klus gaat.

Op basis van deze kennismaking stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle besproken werkzaamheden en kosten worden opgenomen. In het geval van periodiek onderhoud stellen we tevens een onderhoudsplan op, zodat u precies weet welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd en wat de bijbehorende kosten zijn. Zo kunt u met vertrouwen beslissen over het tuinonderhoud dat het beste bij uw behoeften past

 

De entree van uw bedrijf

De entree van uw bedrijf is niet alleen een doorgang het is de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen. Een verzorgde entree draagt bij aan een positieve uitstraling en kan het vertrouwen van uw klanten versterken.

Naast esthetische waarde kan de entree ook bijdragen aan de veiligheid van uw bedrijfspand. Door strategisch geplaatste, stevige bloembakken te gebruiken, kan het moeilijker worden voor ongewenste indringers om toegang te krijgen tot uw terrein of om inbraakpogingen te ondernemen.

Bij ons kunt u kiezen voor cortenstaal bloembakken, die niet alleen duurzaam zijn maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan uw entree. Deze bloembakken kunnen bovendien worden gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam of logo, waardoor uw entree een unieke en herkenbare uitstraling krijgt.

Ook doen we tuinonderhoud voor VVE`S en scholen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neen dan contact met ons op. We informeren u graag!

Klik 
hier om contact met ons op te nemen.

Ook zijn we eigenaar van www.aanlegbedrijfstuinen.nl

Wij zijn ook gespecialiseerd in de aanleg en beplanting van bedrijfstuinen. Een doordachte bedrijfstuin draagt bij aan de ontspanning tijdens een drukke werkdag en helpt uw personeel weer nieuwe energie op te doen.

Het is heerlijk om even weg te zijn van de kantoorruimte en te genieten van de frisse lucht op uw eigen bedrijfsterrein. Stelt u zich eens voor: klantgesprekken en vergaderingen in een inspirerende buitenomgeving. Het werkt altijd positief en stimulerend.

Een goed onderhouden bedrijfstuin hoeft niet veel tijd en geld te kosten. Wij kunnen een onderhoudsvrije bedrijfstuin aanleggen, waarbij slechts een paar keer per jaar onderhoud nodig is.

Bekijk gerust onze website www.aanlegbedrijfstuinen.nl voor meer informatie.

Ook geïnteresseerd?

Mail of bel mij voor een vrijblijvende kennismaking

Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.